Nyheter

Gracehunters Foxy Tide`s Tarragon. Nu har ”Tarras” kommit ett steg närmare polisiär specialsökhund. Ett år och först ut att röntga höfter och armbågar, så glad för bästa resultat A0. Tränas för fullt och nästa prövning blir lämplighetstest.

Valpar väntas efter DKBRCH, SJCH Squareclose West och Gracehunters Tides Friend of Gucci. Beräknad födsel i slutet av november 2022. mer info under valpar.

Stort GRATTIS också till syster Gracehunters Tides Friend of Dior med förare Helena till Very Good i nkl. och även vår Gracehunters Friend of Gucci som också fick Very Good.

Extra stort GRATTIS till Lena med Gracehunters Tides Friend of Chanel som tagit sina båda ettor i ökl och därmed är uppflyttad till EKL endast 2 år gammal.

En fin kull, Gracehunters Tides Friend of Boss, färdig specialsökhund vid ett års ålder. Fint reportage från polistidningen 🙂https://www.facebook.com/100067686812112/posts/272808974985328/?extid=0&d=n

Ännu en mycket duktig specialsökhund i samma kull, färdig EDD hund explosiv detection dog, vid 1 års ålder, arbetar på kärnkraftverk.

Ännu en duktig specialsökhund från senaste kullen Gracehunters Liffey James Lexus som varit i Belgien och blivit certifierad inom sprängmedel EDD.

Gracehunters Liffeyjames Lexus har varit hos polisen i Belgien och blivit certifierad specialsökhund inom sprängmedel, så här skriver matte Pernilla:

”Dom sa att jag har en fantastisk hund och det håller jag absolut med om! ”

Stort grattis!


Nu har vi redan hunnit bli tre veckor och vi växer så det knakar. Vi har nu fått utökad meny med smakportion av älgfärs, mums tycker vi.
Vi har alltid tyckt det fungerat bra att märka valparna med Tippex, typ höger bak osv. men nu när de var så många blev det svårare. Vi har också funderat och provat halsband men gillade inte det riktigt och vet att ganska många har haft problem med att valparna ätit upp halsbanden det är inte hälsosamt, det törs vi inte riskera. Vi fick då ett så bra tips av Monica som fött upp pappa Åkey (Tubbe), att köpa giftfri vattenbaserad rosa och blå färg, så nu kan vi/ni lättare se vilka som är killar och tjejer.. :-). men den är lite mer flytande så ibland är både de, vi och Tidy rosa-blå randiga :-).

Vi har också lärt oss att gå ganska bra och börjat upptäcka lite av världen utanför valplådan, vi har bland annat provbadat i vatten skålen, det var spännande. Men när man blir trött så är det ju rätt skönt att krypa tillbaka till och mysa med syskonen..

Nu har vi kommit, ett helt gäng och allt har gått toppenbra!
Oj, Oj, vi växer med full fart och det är trångt i mjölkbaren, men vi är bra på att samsas..:-)
Mysigt att sova med sina syskon…
Vi har också precis fått ögon och börjat gå, så nu börja vi upptäcka världen..

VALPAR VÄNTAS I NOVEMBER EFTER VILTVÅRDARNS ÅKEY OCH GRACEHUNTERS WIN´S PIRATE TIDE, LÄS MER UNDER VALPAR!


SAVE THE DATE! GRACEHUNTERS KENNELTRÄFF 2022-05-17 BLIR ÅTERIGEN MED TREVLIGA OCH VÄLRENOMMERADE TOMI SARKKINEN, FINLAND. MER INFO KOMMER.

VECKAN DÄRPÅ V21, MER TRÄNINGSMÖJLIGHETER OCH FÖRHOPPNINGSVIS VALPTRÄFF FÖR KOMMANDE VALPAR, MED TROND OCH AASE GÖTTERUD, DANMARK. MER INFO KOMMER!!

Välkommen!