Att köpa valp från oss

Valpar väntas efter dessa fina och duktiga hundar, Tullyah Jake och Gracehunters Tide’s Friend of Gucci, beräknad födsel vecka 20, 2024.

Vi Carina och Tomas Tolf,  bor på en gård strax utan för Ånge. Vi har en liten uppfödning av jaktlabrador, för dig som vill arbeta med din hund.

Valparna växer upp i lugn hemmiljö, med successiv utökning av utforskning och miljöträning inom- och utomhus. Vi börjar inlärning av inkallning med visselpipa som vi sedan skickar med valpen. Valparna bor inne hos oss och får möta olika miljöer under deras uppväxt inne och ute. Vi umgås och klipper klorna regelbundet under deras valpttid.

Vår målsättning är att föda upp samarbetsvilliga och trevliga hundar med stor viltfinnarförmåga och jaktliga egenskaper. Vi förbehåller oss fri prövningsrätt vid val av valpköpare. Vi har flera som har köpt mer en valp ifrån oss och tycker det är roligt med kontakt med våra valplöpare.

Vi har valpträffar samt större kennelträffar med övriga uppfödda hundar hos oss. På kennelträffarna har vi alltid inbjudna erfarna, välrenommerade instruktörer. Vi har bland annat haft Trond och Asse Götterud, Lasse Jonsson, Anita Norrblom och nästa år kommer Tomi Sarkinen igen, det blir skoj.

Valparna levereras:

Vetrinärbesiktade, avmaskade, chipmärkta och vaccinerade.

Vi följer SKK:s rekommendationer och valparna lev. Registrerade hos SKK.

Vi försäkrar valparna hos Agria och hjälper valpköparna att försäkra valpen efter leverans.

Vi har Agrias dolda fel försäkring.

Startkit:

3 kg hundmat

Visselpipa

Dummie, koppel

En valpfilt, termometer, tips och råd mm.